Geir Pollestad, mat- og landbruksminister, styrker båndene mellom landbruket og hundeverdenen

Geir-Pollestad,-mat--og-landbruksminister

I dag hadde vi gleden av å ha en spesiell gjest til stede – nemlig Geir Pollestad, vår mat- og landbruksminister. Det var en glede å se at vår minister tok seg tid til å delta på et arrangement som dette. Det viser at han er engasjert i landbruket og dyrevelferd, og at han ønsker å være til stede og lytte til de som er aktive i bransjen. 

Landbruks- og matdepartementet har stand på Oslo Dog Show

Pollestad var her i anledning at landbruks – og matdepartementet har stand på Oslo Dog Show sammen med Mattilsynet. De ønsker å formidle informasjonen om hundeloven om godt dyrehold. Pollestad har tidligere uttalt at han ønsker å styrke norsk matproduksjon og sikre gode rammevilkår for bønder og oppdrettere. Ved å være til stede på Oslo Dog Show viser han at han tar dette engasjementet på alvor. 

Møtte utstillere og oppdrettere

Under besøket fikk Pollestad muligheten til å møte mange dyktige oppdrettere, hundeførere og andre aktører innen hundebransjen. Han fikk også anledning til å se på utstillingene og bli kjent med ulike raser og deres egenskaper. 

Det er viktig at våre politikere er oppdatert på hva som skjer i landbruket og dyreverdenen. Ved å delta på slike arrangementer får de førstehånds kunnskap om utfordringer og muligheter i bransjen, og kan dermed ta bedre beslutninger når det gjelder politikk og reguleringer. 

Respekt for hundeeiere

Det er også verdt å nevne at Pollestad er en hundeelsker selv, og har tidligere uttalt at han har stor respekt for hundeeiere og deres innsats for å opprettholde sunne og friske hunderaser. 

Fra standen til landbruks - og matdepartementet og Mattilsynet
Fra venstre: Kristin Nummedal, Hege SunneJensen, Sigrid Engeland, Per Anders Iversen, Malin Lyshagen Johansen og Geir Pollestad.

Fokus på dyrevelferd

Vi håper at Pollestads besøk på Oslo Dog Show kan bidra til økt fokus på dyrevelferd og ansvarlig hundehold. Det er viktig at vi har politikere som er engasjerte og oppdaterte på disse områdene, sier prosjektleder for arrangementet, Per Anders Iversen.

Takk til Geir Pollestad for at han tok seg tid til å delta på Oslo Dog Show!

Les mer om Oslo Dog Show og hva som skjedde på messedagene her for messen som var i 2023.

Ønsker du å bli utstiller?

Sammen kan vi sette nye mål for din virksomhet.

Kristoffer salgssjef Oslo Dog Show

Kristoffer Johnsen

Salgssjef for Oslo Dog Show

Kristoffer har lang erfaring med salg og ønsker å hjelpe din bedrift til bedre resultater. Han kjenner bransjen godt og mottar gjerne en henvendelse fra deg.