Gratis stand/areal til klubber!

Den 20. til 22. september 2024 åpner vi dørene til den 3. utgaven av Oslo dog Show. Årets messe samlet om lag 8 000 besøkende og 75 utstillere, hvorav 23 raseklubber. Disse tallene ønsker vi å øke neste år.

Gratis areal til utstillinger/aktiviteter
Planlegger din klubb/ forening en utstilling eller aktivitet i løpet av høsten 2024? Da oppfordrer vi deg til å legge den til Oslo Dog Show. Vi tror at nøkkelen til å tiltrekke oss enda flere besøkende er å skape godt innhold for publikum, og i den forbindelse betaler du som rase- eller aktivitetsklubb klubb ingen ting for å leie areal til en utstilling eller aktivitet under messehelgen.

For besøkende som skal delta på en utstilling gir vi 1 gratisbillett pr hund.

Ta kontakt med Per Anders Iversen på [email protected] eller tlf: 917 06 137 dersom dere ønsker å sette opp en aktivitet, helgen den 20. til 22. september. Vi vil koordinere dette med NKK, slik at så mange som mulig får plass.

NB! Husk at din klubb må søke/ varsle NKK på vanlig måte om at dere ønsker å arrangere utstilling.

Beste venn trener agility

Gratis stand for rase- og aktivitetsklubber
Vi ønsker oss et stort hundetorg, og i den forbindelse viderefører vi ordningen med gratis stand, som vi håper vil gjøre det lettere for flere klubber å bli med på neste års arrangement.

1. Som rase- eller aktivitetsklubb betaler dere ingen ting for de første 9 kvadratmeterne av standen. Om dere med andre ord booker en stand på 3 x 3 meter, får dere ingen faktura på gulvarealet.

2. Alt areal over 9 kvadratmeter koster kun kr 200,- eks. mva. pr kvadratmeter.

Vi håper med dette at så mange som mulig slutter opp under arrangementet og at vi får et stort og variert hundetorg.

Rasehund vises frem på Oslo Dog Show


Book stand her >>

Om du har noen spørsmål vedr. stand på Oslo Dog Show, ta gjerne kontakt med salgssjef Kristoffer Johnsen på tlf: +47 476 61 194 eller [email protected]

Vi håper å se deg der!

Vennlig hilsen
Per Anders Iversen
Prosjektleder, Oslo Dog Show
Tlf: +47 917 06 137 | [email protected]

Ønsker du å bli utstiller?

Sammen kan vi sette nye mål for din virksomhet.

Kristoffer salgssjef Oslo Dog Show

Kristoffer Johnsen

Salgssjef for Oslo Dog Show

Kristoffer har lang erfaring med salg og ønsker å hjelpe din bedrift til bedre resultater. Han kjenner bransjen godt og mottar gjerne en henvendelse fra deg.