Hos Oslo Hundeskole får du muligheten til å utforske spennende aktiviteter og lære hunden din nye triks og ferdigheter. Enten du har en stor eller liten hund, ung eller gammel, er det noe for alle på vår stand under messen. 

Prøv Agility på egen bane

– en morsom hundesport som får både deg og hunden din til å bevege dere! Agilitybanen vår er utstyrt med erfarne instruktører som vil veilede deg gjennom øvelsene. Du vil bli overrasket over hvor smidig og rask hunden din kan være!  

Tren hunden din med våre dyktige instruktører

– på vår dedikerte treningsbane. Uansett om du ønsker å jobbe med lydighet, triks eller andre ferdigheter, vil våre instruktører gi deg verdifulle tips og veiledning for å styrke båndet mellom deg og din firbente venn. 

Aktiviteter for barn hele dagen

– er også en viktig del av Oslo Hundeskole. Vi ønsker å lære barn om ansvarlig hundehold og hvordan man kan ha en hyggelig omgang med hunder. Barna kan glede seg til ansiktsmaling, morsomme quizer og til og med prøve seg på Agility med våre lånehunder. Vi arrangerer også små konkurranser hvor alle barn kan delta og vinne flotte premier! 

Barn og hund danseshow

– Og ikke gå glipp av vårt fantastiske Barn og Hund danseshow! Lørdag og søndag er showet i Showringen (Hall D). Dette er et spektakulært danseshow. Barn er ofte naturlig flinke til å danse med hunder, og gjennom dansen skaper vi et bevisst forhold mellom barn og hund.

Bli med på Oslo Dog Show, hvor Oslo Hundeskole vil gi deg og din hund en opplevelse dere sent vil glemme!

Del denne artikkelen med alle hundeeiere du kjenner, og la oss gjøre Oslo Dog Show enda bedre kjent. Barn under 12 år og hunder har gratis adgang!