Møt de mest populære rasene

På rasetorget i hall D kan du bli kjent med de fleste forskjellige hunderasene og snakke med Norges beste oppdrettere.

Hva passer for din familie?
Menneskets beste venn kommer i alle varianter og kan være både brun, hvit, høy, lav, spretten, behagelig, masete, varslende og mye mye mer. Lurer du på hva som passer best for deg og din familie? Det er på Oslo Dog Show du treffer ekspertene som gir deg veiledning om rasene og om de beste og tryggeste stedene å kjøpe hund.

Planlegger du å kjøpe hund? »

Besøk rasetorget i hall D
Rasetorget på Oslo Dog Show er et perfekt sted for deg som er på jakt etter hund. Dersom du ikke er sikker på hvilken rase som passer for deg, kan du få rådgivning om hvilke raser som passer din livssituasjon og ditt ønske for generelt hundehold på Norsk Kennel Klubs egen stand på området. Deretter kan du gå og hilse på de aktuelle rasene på rasetorget og bli bedre kjent med dem. På denne måten kan du virkelig ta et informert valg om hvilken hund som bør blir ditt nye familiemedlem.

Møt raseklubbenes representanter
Også for deg som allerede har valgt deg ut aktuelle raser, er det mye informasjon å hente på rasetorget – her møter du raseklubbenes representanter, som kan fortelle deg mer spesifikt om rasen, og kanskje hjelpe deg å finne en eller flere oppdrettere du kan kontakte for å finne din hund.

Den store raseparaden
Mange av klubbene på rasetorget deltar også i raseparaden som går av stabelen både lørdag og søndag kl. 13:30 i E-hallen. Her kan du få se flotte representanter for mange titalls raser, og få informasjon om deres bakgrunn, bruksområder og egenskaper. Her viser klubbene seg flott frem visuelt med både historikk, bruksområder og all den informasjon du trenger. Både lørdag og søndag vil publikum få ytterligere informasjon om de forskjellige rasene via arrangementets konferansier.

Representerer du en raseklubb og ønsker å stille i raseparaden?
Meld deg på her: [email protected]

Skaff deg billetter nå!

Gå ikke glipp av den store hundefesten som finner sted i Lillestrøm  15. – 17. september.