Møt vår ekspert på hundeadferd, Maren Teien Rørvik

Maren-Teien-Rørvik-med-hunder

Hun er nok mest kjent fra NRK serien “Fra bølle til bestevenn” og for å ha ledet TV-programmet “Superhundene”, men nå kan du få treffe henne på Oslo Dog Show hvor du kan stille henne spørsmål om hundeadferd. Hun er vår fagekspert på hundeatferd og har hjulpet utallige hunder og deres eiere til et bedre liv sammen

Denne artikkel ble lagd for messen som var 15. – 17. september 2023. Hold av dato for neste messe som blir 20. – 22. september 2024.

Unik forståelse for hundeadferd

Dette er en spennende nyhet for alle hundeeiere og hundeentusiaster i Oslo-området. Maren har imponert seerne med sin evne til å hjelpe hunder med problematferd til å komme på rett spor. Hun har vist en unik forståelse for hundens behov og har brukt sin kunnskap og erfaring til å transformere hunder med utfordrende atferd til lydige og harmoniske kjæledyr. Hun er utdannet etolog med spesialisering i hundeatferd.

Maren-Teien-Rorvik ekspert på hundeadferd
Maren Teien Rørvik er utdannet etolog med spesialisering i hundeatferd. Bilde: @stineogjarlen / Aschehoug

Egen stand på Oslo Dog Show

På Oslo Dog Show vil Maren ha sin egen stand (Hall E 02-11), der besøkende kan komme og treffe henne. Dette er en fantastisk mulighet til å få råd og veiledning fra en ekspert på området. 

Hennes tilstedeværelse på Oslo Dog Show er en gyllen mulighet til å dra nytte av hennes kunnskap og erfaring. Enten du har en hund med problematferd eller bare ønsker å lære mer om hundetrening og kommunikasjon, er dette en begivenhet du ikke vil gå glipp av. 

Treff Maren på foredrags-scenen

Maren vil også være tilgjengelig på foredrags-scenen den 16. september fra kl. 12:00 til 13:00. Her vil hun svare på spørsmål som er blitt sendt inn av publikum gjennom en Facebook-konkurranse, samt svare på spørsmål fra publikum i salen. 

På søndag den 17. september fra 12.00 til 13.00, vil Maren holde et spennende foredrag med tittelen “Logring! Hundens mest misforståtte språk”. Dette foredraget vil gi innsikt i hundens kommunikasjon og hvordan vi som hundeeiere kan forstå og tolke deres signaler bedre. 

Maren gir deg en unik mulighet til å lære mer om hundens språk og hvordan vi kan styrke båndet mellom oss og våre firbente venner.  


Du vil møte mange hundetrener på Oslo Dog Show 20. – 22. september 2024.

Ønsker du å bli utstiller?

Sammen kan vi sette nye mål for din virksomhet.

Kristoffer salgssjef Oslo Dog Show

Kristoffer Johnsen

Salgssjef for Oslo Dog Show

Kristoffer har lang erfaring med salg og ønsker å hjelpe din bedrift til bedre resultater. Han kjenner bransjen godt og mottar gjerne en henvendelse fra deg.