På Oslo Dog Show kan du prøve ulike hundesporter og aktiviteter med hunden din.

Agility
Har du lyst til å prøve agility? På Oslo Dog Show kan du prøve en av verdens største hundesporter med hunden din.

Agility er en morsom hundesport hvor hundene skal over, mellom og gjennom diverse hinder. Agility er en av verdens største hundesporter og Norge har deltakere i verdenstoppen. Agility er en sport som passer for alle hunder, store eller små, unge eller gamle. Det anbefales at hunden er over 12 mnd før den begynner å trene agility. Men vi tilpasser hindrene slik at hunder i alle aldre kan få testet banen.

Agilitybanen finner du ved Oslo Hundeskole sin stand i Hall E. 

Banen er åpen hele helgen og du kan komme og prøve når du vil.

På Oslo Dog Show kan du prøve en av verdens største hundesporter med hunden din.

NM i Sitt&Bli
Oslo Hundeskole arrangerte for aller første gang NM i “Sitt og Bli” på Dogs4All i 2016. Arrangementet ble en kjempesuksess og vi viderefører dette morsomme uoffisielle Norgesmesterskapet også i år.

Her kan alle delta med sin egen hund og se hvor langt den kan komme. Det blir fantastiske premier til pallen.

Oslo Hundeskole arrangerte for aller første gang NM i “Sitt og Bli” på Dogs4All i 2016. Arrangementet ble en kjempesuksess og vi viderefører dette morsomme uoffisielle Norgesmesterskapet også i år.

På fredag og lørdag arrangeres det kvalifiseringsrunder, mens finalerundene (kvartfinaler, semifinaler og finaler) gjennomføres på søndag.

Heatene vil gjennomføres på Oslo Hundeskoles stand i Hall E og i Showringen i Hall E. Påmelding kan også gjøres på forhånd (send mail til [email protected]), ved ringen eller i Oslo Hundeskoles informasjonsdisk.

Følg med på nettsiden til Oslo Hundeskole for reglement, påmelding, tidspunkter og mer info. Det er helt GRATIS å delta på NM i “Sitt og Bli”.

Mini Valpekurs
Har du valp 4 mnd + kan du ta den med på et mini valpekurs. Det vil være flere som tilbyr dette, blant annet Oslo Hundeskole.

Mini valpekurs er et konsept vi har laget til vår stand på Oslo Dog Show. Dette er en miniversjon av våre vanlige 4 ukers valpekurs. På mini valpekurset har vi en teori hvor vi tar for oss valpens utvikling, samt en praktisk økt på ca 45 minutter. 

Mini valpekurs passer for alle. Unge hunder vil få gode tips på veien videre i hundetreningen, mens eldre hunder vil få en oppfrisking og en gjennomgang av viktige treningsmomenter. 

Test hundens hverdagskontroll
På Oslo Dog Show er det mye aktiviteter og mye forstyrrelser for hundene. I hverdagen er det også mye som skjer. Men hvordan reagerer hunden din, og hvor god kontroll har du på din hund i forstyrrende miljøer?

Vi har laget en uoffisiell test hvor du kan teste din hund i hverdagskontroll og egenskaper på Dogs4All. Her kommer det noen overraskende momenter og forstyrrelser. Basert på testen og hundens reaksjoner vil du få en evaluering med utgangspunkt i de ulike momentene.

Test hundens hverdagskontroll er ett nytt tilbud på vår stand på Dogs4All og vi vet at dette kan være spennende for alle hunder i alle aldere.

Du kan komme på DropIn på testbanen vår hele fredag, lørdag og søndag.

Velkommen på testbanen til Oslo Hundeskole i Hall E.

Aktiviteter på stands
Det arrangeres mange aktiviteter med og uten hund for små og store på de forskjellige salgsstandene.

Ta med hunden din på Oslo Dog Show
Hunden må være over 4 mnd og revaksinert.
Se våre enkle retningslinjer for å ta med hund på messen »