Velkommen til den andre utgaven av Oslo Dog Show. I samråd med både samarbeidspartnere og utstillere har vi valgt å flytte arrangementet til tidligere på høsten, derfor går Oslo Dog Show denne gangen av stabelen fra 15. til 17. september. 

September er en langt gunstigere måned med tanke på å tiltrekke oss flere utstillinger, aktiviteter og annet viktig innhold. Vi har rådført oss med flere bidragsytere og fått tydelige tilbakemeldinger som gjør at vi er trygge på at dette er et riktig valg som vil være til fordel for både utstillere og publikum.

Norsk Kennel Klub er med!

Oslo Dog show skal være en møteplass hvor folk som er opptatt av hund skal kunne få inspirasjon og kunnskap fra profesjonelle og seriøse utstillere. I den forbindelse er vi glade for å ha Norsk Kennel Klub med på laget.  

Norsk Kennel Klub er med som samarbeidspartner, men Norsk vinnerutstilling vil ikke bli arrangert under Oslo Dog Show. Ønsker du å stille ut hunden din her, ta kontakt med Norsk Kennel Klub

For øvrige aktiviteter, show, rasetorg, salgsutstilling og generell hundeglede – er Oslo Dog Show stedet for deg!

Årets høydepunkt for hundeinteresserte

Vi skal være årets høydepunkt for alle som enten har hund, ønsker seg hund eller bare er glad i hund. Hos oss skal man finne de viktigste utstillerne innen hundeutstyr.  

Aktiviteter, foredrag og oppvisninger med Oslo hundeskole

I tillegg skal vi legge til rette for enda mer innhold for vanlige hundeeiere, og publikum skal få oppleve en rekke aktiviteter, foredrag og oppvisninger gjennom hele helgen. 

Under pandemien har antall hundeeiere vokst betydelig, og stadig flere vurderer å skaffe seg hund for første gang. Disse blir en viktig målgruppe for oss.  

Her er en liten smakebit på hva vi skal tilby publikum 

Priser

Pris for en stand på Oslo Dog Show er kr. 1 150 pr. kvadratmeter, vi har med andre ord beholdt prisene fra forrige gang.  

Som utstiller på Rasetorget er stands frem til 9 kvadratmetre kostnadsfritt. Over 9 kvadratmetre koster kr. 200 eks. mva. per kvadratmeter.

Se alle priser her >>

Vi sees på Oslo Dog Show 15. – 17. September!