Valpeshow, kreativ lydighetskonkurranse og rallylydighet

Opplev hundesporter og konkurranser som er gøy og utviklende for både fører og hund.

Valpeshow

Dette er en utstilling for valper i alderen 4-9 mnd. Å la valpen delta i en slik utstilling er en fin måte å lære om sosialisering samtidig som valpen får masse erfaring fra utstillingsringen.

Det er over 200 valper som er påmeldt så dette blir gøy!

Valpeshowet foregår hele lørdag i hall D.

Kreativ lydighet

Dette er en hundesport som gir føreren mulighet til å vise et fritt utformet program satt sammen til musikk. Sporten skal gi mulighet til å ta vare på de individuelle egenskapene hos hunden, og samtidig vise et resultat av positiv hundetrening der treningsglede, kontakt, iver og samarbeide er i fokus. Grunntanken er at sporten skal være artig og utviklende for både fører og hund.

Lørdag kl. 10 – 16, konkurranse

Lørdag kl. 16 – 18, kom og prøv selv, få tips og triks.

Søndag kl. 10 – 16, konkurranse

Rallylydighet

Rallysporten er at alle øvelsene utføres på en naturlig og flytende måte. Det er viktigere med samarbeid, godt humør og en positiv holdning enn presisjon. Øvelsene kan bestå av momenter fra lydighet, freestyle og agility, og utføres ved at man orienterer seg etter nummererte skilt som er satt sammen til en bane av en dommer. Skiltene forteller deg hva du skal gjøre, enten på stedet eller videre til neste skilt – derav navnet Rally.

Skaff deg billetter nå!

Gå ikke glipp av den store hundefesten som finner sted i Lillestrøm  15. – 17. september.