Valpeshow og sosialisering av din valp

Border-Collie-valp på tur

På Oslo Dog Show i Lillestrøm fra 20. – 22. september 2024, skjer det mye spennende for alle valpeeier og de som er glad i hund. Her møtes hundeeiere og hunder i alle rasetyper.

Det blir en helg full av masse aktiviteter og ikke minst valpeshow. Har du valp vil dette bli en spennende opplevelse med sosialisering og ikke minst lærerikt for den lille bestevennen.

Valp-og-jente

En valp bør sosialiseres både overfor voksne og barn, hunder, og gjerne andre dyr, i miljøer du kan tenke deg den vil komme bort i senere.

Det største valpeshowet

Valpeshowet på Oslo Dog Show er en flott anledning for valper mellom 4 og 9 måneder for å få sosialisering, og ikke minst erfaring med en utstillingssetting. Dette arragementet gir valpene en unik mulighet til å møte andre hunder og mennesker i en travel setting. Dette er en fin og spennende læresituasjon for valpen.

PS: Hunder og barn har gratis inngang.

Les hva som skjer på Oslo Dog Show

Papillonvalp-fra-valpeshowet
Kom å treff andre valpeeiere og se forskjellige valper på valpeshowet! Her bilde av en Papillonvalp.

Hundeentusiaster samlet på en plass

Valpeshowet er en del av Oslo Dog Show, som er en av de største hundeutstillingene i Norge. Arrangementet tiltrekker seg hundeeiere og hundeentusiaster fra hele landet og er en flott anledning for valpen å bli positivt introdusert til hundeverden på.

Hundestell-av-valp
Hundestell er viktig og valpen lærer å bli håndtert. Dette styrker forholdet mellom hund og eier.

Lær av andres erfaring

I tillegg til å være med på showet kan du få snakke med andre valpeeiere og oppdrettere som deler din lidenskap for hunder. Dette gir deg mulighet til å utveksle erfaringer og tips om alt fra hundetrening til helse og ernæring. Du får mulighet til å se hunder og hundeeiere i aksjon, og lære av deres suksess og feil.

Tre valper løper på gresset
Mange forskjellige raser samlet på en plass. Kom til Oslo Dog Show og opplev valper i alle størrelser og fasonger.

Råd og veiledning om valper

Hvis du har spørsmål om hundehold, trening og sosialisering, vil du finne mange eksperter på valpeshowet som er mer enn villig til å hjelpe deg. Du kan få råd og veiledning fra eksperter og oppdrettere, og du kan også lære av andre hundeeier som har vært igjennom de samme utfordringene som deg.

Jente-med-valp-på-valpeshowet
Valper er ekstremt lærevillige, og som hundeeier må man bli kjent med hvordan man på best mulig måte kan kommunisere med valpen på. Dette og mye mer lærer du på Oslo Dog Show.

Forrige hundemesse

På Oslo Dog Show var det over 200 nydelige valper påmeldt ved forrige messe og vi forventer like mange i år. Her møtte valper i alle raser og det ble et særdeles vellykket show, for eiere og valper.

Valpeshowet foregår i hall D.

Ønsker du å bli utstiller på Oslo Dog Show? Fyll ut skjema – så kontakter vi deg:

Ønsker du å bli utstiller?

Sammen kan vi sette nye mål for din virksomhet.

Kristoffer salgssjef Oslo Dog Show

Kristoffer Johnsen

Salgssjef for Oslo Dog Show

Kristoffer har lang erfaring med salg og ønsker å hjelpe din bedrift til bedre resultater. Han kjenner bransjen godt og mottar gjerne en henvendelse fra deg.