Oslo Dog Show, 18. – 20. november på NOVA Spektrum i Lillestrøm, er fylt til randen av morsomme opplevelser og aktiviteter! Her kan du blant annet få med deg oppvisninger i showringen, bli kjent med de ulike hunderasene på rasetorget, se på den flotte raseparaden og handle nytt utstyr i salgs- og utstyrsmessen. Her finnes det gode tilbud på alt innen hundeartikler og friluftsprodukter.

Familieaktiviteter
Oslo Dog Show er et arrangement for deg som allerede har hund, vurderer å kjøpe hund, eller bare har lyst på en morsom helgeutflukt med familien. Her ligger alt til rette for en fantastisk helg for både to- og firbente. I tillegg til oppvisninger, show og opplevelser med hund, kan du møte hundrevis av firbeinte hunderaser på det populære rasetorget.

Se hele programmet >>

Kanskje du kan få ansiktsmaling av din favoritthund på messen?
Det arrangeres en mengde ulike aktiviteter for hele familien. Spennende konkurranser og morsomme opplevelser, ansiktsmaling og andre barneaktiviteter for de minste, kurs og foredrag for deg og hunden din, aktiviteter du kan teste ut med hunden din, samt mye mye mer.

Agility – prøv selv eller se profesjonelle konkurranser
Har du lyst til å teste hunden din i agility? Agility er en morsom hundesport hvor hundene skal over, mellom og gjennom diverse hinder. Agility er en av verdens største hundesporter og Norge har deltakere i verdenstoppen. Agility er en sport som passer for alle hunder, store eller små, unge eller gamle.

På messen kan du teste ut Agility på Oslo hundeskoles stand i E-hallen. Det anbefales at hunden er over 12 mnd. Vi tilpasser hindrene slik at hunder i alle aldre kan få testet banen. Banen er åpen hele helgen og du kan komme og prøve når du vil.

Test Agility med hunden din på standen til Oslo hundeskole i hall E.

Test hundens hverdagskontroll
Men hvordan reagerer hunden din på forstyrrelser, og hvor god kontroll har du på din hund i forstyrrende miljøer?

Vi har laget en uoffisiell test hvor du kan teste din hund i hverdagskontroll og andre egenskaper på messen. Her kommer det noen overraskende momenter og forstyrrelser. Basert på testen og hundens reaksjoner vil du få en evaluering med utgangspunkt i de ulike momentene.

Du kan komme på Drop-In på testbanen til Oslo hundeskole i hall E hele fredag, lørdag og søndag.

Ta med valpen på valpekurs 
Har du valp 4 mnd + kan du ta den med på et mini valpekurs. Det vil være flere som tilbyr dette, blant annet Oslo Hundeskole og Norsk Kennel Klub.

Rasetorget Har du planer om å skaffe deg hund?
Som vanlig vil det også være et stort rasetorg tilstede i hall D. Rasetorget er et perfekt sted for de som er på jakt etter en hund og ønsker seg ekspertråd, og torget er en unik mulighet for raseklubbene og opprettere å komme i kontakt med potensielle nye medlemmer og valpekjøpere!

Den store raseparaden
Paraden er helgens store begivenhet og trekkplaster. Her får du vite, fra egen konferansier, hva som er spesielt med de forskjellige hunderasene og deres opprinnelse og grunnleggende egenskaper. Hundeklubbene som er representert bruker mye tid på å sy kostymer som passer til rasens opprinnelse. 

Nesten alle raser har en gang vært nytte- eller arbeidshunder. Å kjenne til rasens historie vil være en fordel når det gjelder å forstå hundens oppførsel og behov i dag. Det vil også gjøre det lettere for deg å velge den riktige rasen med tanke på de aktivitetene du kan ha lyst til å delta på.

Se hele programmet >>

NM i Sitt og Bli
Her kan alle delta med sin egen hund og se hvor langt den kan komme. Det blir fantastiske premier til pallen. På fredag og lørdag arrangeres det kvalifiseringsrunder, mens finalerundene (kvartfinaler, semifinaler og finaler) gjennomføres på søndag.

Heatene vil gjennomføres på Oslo Hundeskoles stand i Hall E og i Showringen i Hall E. Påmelding kan også gjøres på forhånd (send mail til [email protected]), ved ringen eller i Oslo Hundeskoles informasjonsdisk.

Følg med på nettsiden til Oslo Hundeskole for reglement, påmelding, tidspunkter og mer info. Det er helt GRATIS å delta på NM i “Sitt og Bli”.

Oppvisninger i showringen
Det vil være en rekke forskjellige oppvisninger i showringen, alt fra spektakulære hundeshow med hunder i arbeid; søkshunder, redningshunder, førerhunder og jakthunder til freestyle-opptreden med fire ganger Norgesmester Marianne Mehti og hunden hennes Vega.  

Se hele programmet >>

Aktuelle foredrag gjennom hele helgen
Det arrangeres forskjellige gratisforedrag om hund og hundehold, noe som kan gi deg tips og inspirasjon – enten det er førstehjelp, stell, oppdragelse, eller å kommunisere med hunden din.

Søk og demonstrasjon med Lawson Vallery
Kom og opplev Val og de utrolig energiske hundene hans, og se hvordan de samarbeider på Showarenaen i Hall-E. Her vi du se et forrykende show og en demonstrasjon av søk, kommando og hvordan han mestrer å kontrollere flere hunder samtidig. Dette vil du ikke gå glipp av!

Velkommen til Oslo Dog Show 18. – 20. november på NOVA Spektrum i Lillestrøm