Hundene er vår terapi, våre turvenner og ikke minst det beste selskap når vi trenger noen å være med. De gjør oss lykkelige, og det er i disse møtene mellom mennesker og dyr at den gode kjærligheten oppstår.

Når hunden er æresgjest

På Oslo Dog Show er hundene æresgjester, her kan hundene og deres eiere sosialisere, sjekke ut aktiviteter og få seg en smaksprøve eller to fra de mange produkt- og fôrleverandørene som viser seg fram på messen. NKK steller blant annet i stand et storslagent valpeshow og gir deg anledning til å møte etablerte raseklubber på vårt store rasetorg i Hall D. 

Få med deg den flotte raseparaden og mange andre innslag på vår store showscene i Hall E eller lær om hundeadferd, ernæring og mye mer på foredragsscenen. Oslo Hundeskole steller i stand flere aktiviteter for store og små hunder, for læring og lek. 

oslo dog show sitt og bli

Med dyr i hus følger godt dyrehold og god dyrevelferd

Med disse følgesvennene følger det et stort ansvar for oss mennesker! Vi må ikke ta dem for gitt, de er ikke til bruk og kast når hverdagen henter oss inn igjen. Dessverre har vi sett en trist økning i hjemløse hunder, katter og andre dyr, nå som pandemien er over.

Nå er det kanskje på tide at vi lærer og tilpasse oss dem, og å ta vare på dem og det er dét Oslo Dog Show handler om. Dyrene kommer dessverre ikke med bruksmanual, som så mye annet vi mennesker skaffer oss, derfor er det viktig at vi har arenaer som kan lære oss mennesker hvordan vi blir bedre på både dyrehold i hjemmet og dyrevelferd generelt. 

velkommen til oslo dog show

“Vårt mål er å skape en møteplass for deg som har hund, planlegger å skaffe deg en hund, eller bare er glad i dem og har lyst til å møte dem”.

– Per Anders Iversen, prosjektleder Oslo Dog Show

En helg full av opplevelser og aktiviteter

Oslo Dog Show er full av morsomme aktiviteter og opplevelser. Få med deg oppvisninger med og uten hund, show, utstillere og foredrag som passer nettopp for deg og din hund.

Noen av høydepunktene er hundekino, bassengtrening for hunder, det store rasetorget og alle aktivitetene i showringen på Oslo Dog Show. 

Gi et kjæledyr et #foralltidhjem

Til slutt ønsker vi å komme med en oppfordring til våre besøkende om å adoptere et hjemløst dyr om og når de ønsker sin neste firbente familieforøkelse. Foreningen for Omplassering av dyr er på plass for å gi deg de beste tips, og hvordan du går frem for å gi et dyr et #foralltidhjem. Du vil ikke angre.

Velkommen til Oslo Dog Show 15. – 17. september 2023 på NOVA Spektrum i Lillestrøm! 

Ønsker du å bli utstiller?

Sammen kan vi sette nye mål for din virksomhet.

Kristoffer salgssjef Oslo Dog Show

Kristoffer Johnsen

Salgssjef for Oslo Dog Show

Kristoffer har lang erfaring med salg og ønsker å hjelpe din bedrift til bedre resultater. Han kjenner bransjen godt og mottar gjerne en henvendelse fra deg.