Velkommen til raseparade

Rasehund vises frem på Oslo Dog Show

Bli kjent med de forskjellige hunderasene på Oslo Dog Show sin raseparade. Det blir også et stort rasetorg hvor du får tilgang til de beste oppdretterne i Norge og får gode råd og veiledning. Alt samlet på en plass og under ett tak! Velkommen til Oslo Dog Show 20. – 22. september 2024 i Lillestrøm.

Hvilken hund passer deg?

Lurer du på hvilken hund som passer best for deg og/eller din familie? Ja, da bør du ta turen innom rasetorget. Her møter du eksperter som vil hjelpe deg med å finne en hund som er riktig for din bruk uansett om det skal være en familiehund, jakthund eller service- og tjenestehund.

Ekspertene på Oslo Dog Show gir deg veiledning om rasene og ikke minst om de beste og tryggeste stedene å kjøpe hund.

Dette bør du lese om du planlegger å kjøpe hund >>

Raseparade-med-tre-terrier
Raseparaden på Oslo Dog Show arrangeres av NKK – Norsk Kennel Klub.

Besøk rasetorget

På rasetorget til Oslo Dog Show kan du hilse på de aktuelle rasene, bli bedre kjent med dem og slå av en prat med de beste oppdretterne. På denne måten kan du virkelig ta et informert valg om hvilken hund som bør bli ditt nye familiemedlem.

Har du allerede bestemt deg for rase, så får du mye nyttig informasjon ved å snakke med oppdretterne. De har ikke bare ekspertråd, men også nyttige tips.

Les også om hva som skjer på Oslo Dog Show >>

Allerede valgt hunderase?

Oslo Dog Show passer fint for deg som allerede har valgt deg en hunderase. Her får du mye aktuell informasjon. Se etter rasetorget – her møter du raseklubbenes representanter, som kan fortelle deg mer den spesifikke rasen.

Den store møteplassen

Har du allerede hund og ønsker ta denne med deg til Oslo Dog Show, så er dere hjertelig velkommen. Alle hunder kommer gratis inn på møteplassen.

Den store raseparaden

Mange av klubbene på rasetorget deltar også i raseparaden. Her kan du få se flotte representanter for mange titalls raser, og få informasjon om deres bakgrunn, bruksområder og egenskaper. Her viser klubbene seg flott frem visuelt med både historikk, bruksområder og all den informasjon du trenger. Publikum får ytterligere informasjon om de forskjellige rasene via arrangementets konferansier.

Representerer du en raseklubb og ønsker å stille i raseparaden?
Kontakt NKK – Norsk Kennel Klub og de vil hjelpe deg videre i prosessen.

Hunder og barn har gratis inngang. Her kan du kjøpe billett.

Ønsker du å bli utstiller?

Sammen kan vi sette nye mål for din virksomhet.

Kristoffer salgssjef Oslo Dog Show

Kristoffer Johnsen

Salgssjef for Oslo Dog Show

Kristoffer har lang erfaring med salg og ønsker å hjelpe din bedrift til bedre resultater. Han kjenner bransjen godt og mottar gjerne en henvendelse fra deg.