Familieaktiviteter og gøy for barna

På Oslo Dog Show ligger alt til rette for en fantastisk helg for både to- og firbente! Delta i morsomme familieaktiviteter og oppvisninger for deg og hunden din i Showringen. Opplev Norges største rasetorg og raseparade samt salgsmesse med massevis av gode tilbud på alt av hundeartikler, friluftsprodukter og utstyr.

Familieaktiviteter

I tillegg til oppvisninger, show og opplevelser med hund, kan du møte hundrevis av firbeinte på Oslo Dog Show. Dette er Norges største hundemesse for alle som har hund, vurderer å kjøpe hund, eller bare har lyst på en morsom helgeutflukt med familien.

Det arrangeres en mengde ulike aktiviteter for hele familien. Spennende konkurranser og morsomme opplevelser, ansiktsmaling og andre familieaktiviteter, kurs og foredrag for deg og hunden din, aktiviteter du kan teste ut med hunden din, samt mye mye mer.

Norges største rasetorg

Samlet på et eget område vil NKKs godkjente medlemsklubber gi verdifull informasjon fra oppdrettere og hundeklubber. Her skal publikum få den beste informasjonen og kunnskapen om de forskjellige hunderasene, se dem, ta og føle på.

Oppvisninger i showringen

Det vil være en rekke forskjellige oppvisninger i Showringen. Hit kommer også flere hunder i arbeid; servicehunder, militære tjenestehunder, førerhunder og jakthunder. Den flotte raseparaden representerer forskjellige norske hundeklubbene som viser frem sin rase på en visuell og lærerik måte.

Gode tilbud på fôr og utstyr

På Oslo Dog Show finner du mange utstillere med det nyeste innen hundeutstyr, fôr og veterinærtjenester. Her finnes også friluftsprodukter. Du får massevis av gode tilbud som kun vil bli tilbudt denne ene helgen i november.

Gratis foredrag, tips og informasjon

Det arrangeres forskjellige gratis foredrag om hund og hundehold, noe som kan gi deg tips og inspirasjon – samtidig vil du få profesjonell veiledning innen førstehjelp, stell, oppdragelse, og å kommunisere med hunden din.

Skal du ha med hunden din? Vi har egen hundecafè!

Vi har en helt egen hundecafe for hund og eier hvor både du og hunden kan slappe av og ta en pause. Cafèen holder åpent fra 10.00 – 17.00 i hele messeperioden.

Velkommen til Oslo Dog Show 20. – 22. september 2024!

Ønsker du å bli utstiller?

Sammen kan vi sette nye mål for din virksomhet.

Kristoffer salgssjef Oslo Dog Show

Kristoffer Johnsen

Salgssjef for Oslo Dog Show

Kristoffer har lang erfaring med salg og ønsker å hjelpe din bedrift til bedre resultater. Han kjenner bransjen godt og mottar gjerne en henvendelse fra deg.