Pets gir deg utstillertips for messedeltagelse!

Dyrebutikken-Pets-Krokstadelva-Zoomarkedet

Vi skulle i utgangspunktet gjøre et intervju om hvorfor Tor Kristiansen er fast utstiller på Oslo Dog Show. Vi ville ha utstillertips, men dette ble en mye mer spennende opplevelse, enn som så.

Les videre og du vil få innblikk i en dyrebutikk som leverer mer enn kun fór- og dyreprodukter. I tillegg får du noen gode utstillertips for messedeltagelse på Norges største hundeshow. 

En omvisning i dyrebutikken

Tor Kristiansen, en av grunnleggerne til kjeden Pets, driver butikken Pets Krokstadelva Zoomarkedet på hele 1000 kvm. Butikken er fullstappet av utstyr og med et stort sortiment av levende dyr. Kristiansen er en av de utstillerne som har vært med på Oslo Dog Show-messen i alle år.

Han tar oss entusiastisk med gjennom butikken og viser oss svære montre med reptiler, noen store late slanger og noen gekkoer som fyker til alle kanter og leker. 

Dyr-fra-spennende-dyrebutikk
Hos Pets Krokstadelva finner du et godt utvalg av tropefugler, smådyr, fisk, reptiler, utstyr og fôr til alle 
typer kjæledyr. De har god erfaring med å være på messe.

På veien gjennom butikken får vi se et stort utvalg av tropefugler, noen av disse selges bare samlet da de har blitt et par. Det er små og store slanger, fisker i alle fasonger og farger og noen gedigne edderkopper. Av smågnagere får vi se hamstre og kaniner. Det er enorme biller, samt noen skorpioner. Sistnevnte setter nervene våre i helspenn, da han graver ned i jorden for å få de frem i lyset. 

Nå en bredere målgruppe

Vi glemmer nesten hvorfor vi er her, siden det er så mye inntrykk. På forrige messe hadde Oslo Dog Show gleden av å ønske nesten 8 000 besøkende velkommen, noe som i seg selv er en god grunn til å bli utstiller. 

Pets opplevde stor pågang og travle dager på sin stand, men vi benytter anledningen til å spørre hvorfor de stiller ut på Oslo Dog Show år etter år? 

– «For Pets er det utrolig viktig å delta på Oslo Dog Show hvert år. Denne messen gir oss en unik mulighet til å bygge vår merkevare og få vist frem våre produkter. Det er en fantastisk mulighet til å nå en større målgruppe, alt samlet på en plass. Her møter vi dyr- og hundeelskere som er ute etter gode råd og selvsagt gode tilbud, noe vi selvfølgelig gir», sier Kristiansen.  

– «Vi kjører ut skikkelige salgskampanjer med gode rabatter av kvalitetsprodukter, noe som resulterer i økt salg og synlighet, samt at Pets markerer seg som en pålitelig aktør i markedet. I tillegg til dette har vi et lykkehjul som alltid er morsomt for de besøkende som kommer innom vår stand» 

Pets-Krokstadelva-eier-Tor-Kristiansen gir utstillertips
Tor Kristiansen er gründer av Pets Krokstadelva Zoomarkedet. Her med sine to hunder. 

Mer enn bare en dyrebutikk

Videre på omvisningen vår – etter å ha sett på alle de spennende dyreartene – står vi plutselig midt i en hundefrisørsalong. Her er det full arbeidsinnsats og det fønes og vaskes på flere hunder. Hundene står rolige og titter på oss. 

Hund-som-stelles-pa-Pets-dyrebutikk
Hos Pets Krokstagelva Zoomarrkedet er det hundefrisør, her kan du kan bestille time til din hund for et bad, klipp eller en kloklipp. De hjelper deg gjerne med tilpasning av seler eller annet utstyr. 

Vi spør videre hvilke messe og utstillertips vil du gi til andre som ønsker å bli utstiller på Oslo Dog Show? 

– «Mitt råd til andre utstillere er å finne sin nisje og tilby produkter av høy kvalitet til en god pris. Det er viktig å ha godt med produkter på messen, da vi har opplevd å selge mye på messedagene. Gode tilbud og kampanjer tiltrekker besøkende». 

– «Utstillertips; Sørg for å ha standen din godt opplyst, men viktigst av alt er å ha nok personell på stand for å kunne betjene alle kundene og for ikke å gå glipp av salgsmuligheter, dette er nok det jeg vil anbefale», sier Kristiansen. 

– «Selv om man er bra slitne etter en slik messe, så har vi erfaring med at det er lønnsomt og et plussprosjekt. Ikke bare på salg, men også på merkevarebygging og synlighet», kan han fortelle. 

Les også: 10 grunner til å bli utstiller på Oslo Dog Show

Gode råd og dyrevelferd

Vi nærmer oss slutten på omvisningen, og går mellom store reoler av hundefór og produkter. Butikken har et enormt utvalg av artikler og Da dukker det opp en kunde som trenger råd. Kristiansen tar seg god tid og forklarer hvordan hun skal gå frem, da hun har to undulater som hun trenger rugekasse til og trenger råd med hensyn til foring. 

Kristiansen forklarer kunden om spesialforet til undulatene og vi merker at han er opptatt av dyrevelferd. Kunden får også beskjed at Pets Krokstadela tar imot undulater bare de er over seks uker gamle, og spiser selv. Han fortelle oss også at Mattilsynet som er deres kontrollorgan, anbefaler folk å kjøpe dyr fra dem og ikke privatpersoner. 

Se vår film med 5 gode tips til alle utstillere på messer

Vi takker Tor Kristansen for en flott omvisning av Pets Krokstadelva (Zoomarkedet) og gleder oss til Pets kommer til Oslos Dog Show-messen med sin brede kunnskap om dyrevelferd. Vi kommer til å ta turen innom Pets stand for gode kampanjetilbud og for å teste lykkehjulet!

Les også: Velkommen til Oslo Dog Show! 

Faktaboks om Oslo Dog Show 2024 

Oslo Dog Show er på NOVA Spektrum i Lillestrøm (tidligere Dyr for alle)

Nærmere 8 000 besøkende fordelt på 3 haller

Hundeutstillinger

Raseparade

Valpeshow

Oppvisning i hundebasseng

Agilitybane

Hundekafé

Stillerom for hunder

Barn og hunder har gratis inngang

Seminarer og lærerike foredrag

Ønsker du å bli utstiller?

Sammen kan vi sette nye mål for din virksomhet.

Kristoffer salgssjef Oslo Dog Show

Kristoffer Johnsen

Salgssjef for Oslo Dog Show

Kristoffer har lang erfaring med salg og ønsker å hjelpe din bedrift til bedre resultater. Han kjenner bransjen godt og mottar gjerne en henvendelse fra deg.