Velkommen til Oslo Dog Show

Gutt-og-hund-på-vei-til-Oslo-Dog-Show

Dette er årets høydepunkt for alle to- og firbente venner. Med rundt 100 utstillere og over 10 000 besøkende ved forrige show, er vi det største hundetreffet i Norge og den viktigste møteplassen for alle som er glad i hund.

I samarbeid med Norsk Kennel Klub byr vi på en rekke foredrag, oppvisninger og show for hele familien. Du finner oss på NOVA Spektrum i Lillestrøm, 20. – 22. september 2024.

Les mer og finn ut hva som skjer på den største møteplassen for alle som liker hunder: 

Ps: gratis inngang for alle barn og hunder.

Menneskets beste venn

Hunder har fortjent tittelen som menneskets beste venn. De bringer glede, kjærlighet og er alltid lojale. Om du er en erfaren hundeeier eller nettopp begynt reisen på å finne din trofaste venn, er Oslo Dog Show den perfekte møteplass for å få inspirasjon og kunnskap fra profesjonelle og seriøse utstillere, oppdrettere og eksperter. 

Her kan du kjøpe billett til Oslo Dog Show 20. -22. september 2024. PS: Hunder og barn har gratis inngang.

Beste venn trener agility
På Oslo Dog Show blir det mange spennende og morsomme aktiviteter for hunder og hundeeiere. Bildet fra tidligere messe.

Hva skjer på Oslo Dog Show? 

Det blir spennende dager med aktiviteter, show, rasetorg, salgsutstilling og generell hundeglede for alle som elsker de firbente. Utstillere innen kategorier hundemat, leker, hundesenger, spesialtilpassede hundeseler og mye mer står parat til å ta imot deg. 

Det blir opplevelser for hele familien og vi kan nevne valpeshow og ansiktsmaling som noen av våre favoritter.

I tillegg til Norsk Kennel Klub er vi så heldige at vi har med oss Oslo Hundeskole som også vil bistå med mange morsomme aktiviteter. 

Maren-Teien-Rorvik-med-hunder
Hundetrener Maren Teien Rørvik er utdannet etolog med spesialisering i hundeatferd. Hun var en av våre fagfolk på messen i 2023 og kanskje du møter henne neste gang?

Maren Teien Rørvik var vår fagekspert på messen

Maren er kjent for de fleste gjennom NRK serien “Fra Bølle til Bestevenn”, der hun hjelper hunder med problematferd til å komme på rett spor. 

På Oslo Dog Show kunne du treffe Maren på egen stand, eller på fordragscenen, med mulighet for å stille spørsmål og få gode råd og tips om hundehold.

Her kan du kjøpe billett til Oslo Dog Show 20. -22. september 2024. PS: Hunder og barn har gratis inngang.

Her er noe av det du ikke bør gå glipp av på messen: 

Hund-som-spiser-god-ernæring-fra-skål
Få gode kostholdsråd for din hund fra utstillere og fageksperter på Oslo Dog Show.

Ernæring og helse for hunden

Under messedagene vil du få de best rådene innen ernæring og helse fra de beste i bransjen. Dette er en flott mulighet til å lære mer om hvordan du kan ta vare på din hunds helse og velvære. Kanskje det er noen råd som nettopp hjelper din hund?  

Hund-og-eier-i-aktivitet-på-plenen

Aktiviteter med hund og eier 

Gå ikke glipp av alle aktiviteter med din pelskledde venn. Det blir mange morsomme ting å gjøre med din hund og andre hundeeiere. Det blir egen agilitybane og mange aktiviteter du kan gjøre sammen med hunden. Vi har også en hundekafe for deg som ønsker å slappe av og stillerom.

Les også: 10 tips til hundetrening

Oslo-Dog-show-raseparade
Du får informasjon og kunnskap fra forskjellige fagfolk på Oslo Dog Show. Bildet fra tidligere messe.

Rasetorg og raseparade

Rasetorget er en fantastisk mulighet til å møte eksperter og oppdrettere, og lære mer om de forskjellige hunderasene. Du bør definitivt sjekke dette ut om du er på jakt etter en ny trofast venn. 

Dersom du ikke er sikker på hvilken rase som passer for deg, kan du få rådgivning om hvilke raser som passer din livssituasjon og ditt ønske for generelt hundehold på Norsk Kennel Klubs egen stand på området. Deretter kan du gå og hilse på de aktuelle rasene på rasetorget og bli bedre kjent med dem. På denne måten kan du virkelig ta et informert valg om hvilken hund som bør blir ditt nye familiemedlem.

Les mer om raseparaden til Oslo Dog Show

Showring  på Oslo Dog Show

Gå ikke glipp av Oslo Dog Shows egen showring. Dette er området hvor aktørene har oppvisning og show med hunder. Se de herligste hundene i aksjon! Her får du mulighet til å møte profesjonelle aktører og andre hundeelskere som deler din lidenskap for disse fantastiske dyrene. 

Valp-på-valpeutstilling
Vurderer du kjøpe hund, men er usikker på hvilken du skal velge? På Oslo Dog Skow vil du treffe oppdrettere som kan hjelpe deg å ta rett avgjørelse.

Her kan du kjøpe billett til Oslo Dog Show 20. -22. september 2024.

Valpeutstilling

På Oslo Dog Show vil det også bli valpeshow. Her får du treffe mange raser og i ringen får du se hunder fra 4 til 9 måneder. Valpeshow er god trening for hund og eier og spesielt om du vurderer å delta på hundeutstillinger med din hund. Dette er også en morsom og flott anledning for å ta de forskjellige rasene i nærmere øyensyn.  

Les også: Valpeshow og sosialisering av valp

Oppvisning-med-vannhunder-på-Oslo-Dog-Show
Her redder en vannhund et menneske opp fra vannet. Bilde fra tidligere messe.

Oppvisning med vannhunder 

Det blir oppvisning av de mest talentfulle hundene i vann. Her får du lære mer om deres evner og hvordan treningen foregår. Disse hundene er lærevillige og egner seg godt til andre typer hundesport som for eksempel agility. Hundene gjør seg også utmerket til det du måtte ønske i fritiden, hjemme eller på jobb og brukes ofte som besøkshunder, lesehunder og andre typer service og redningshunder. 

Les også om oppvisning av vannhunder i basseng

Foredrag 

Dette er en flott mulighet til å lære mer om hundens adferd, ernæring, trening og helse. Du vil også få muligheten til å stille spørsmål og dele dine egne erfaringer med profesjonelle i bransjen. 

«I tillegg skal vi legge til rette for mange flere aktiviteter. Som besøkende vil du få gode tips og råd fra profesjonelle i bransjen. Det blir nyttige foredrag og oppvisninger gjennom hele helgen.

– Per Anders Iversen, prosjektleder Oslo Dog Show

Temaene på foredragene under Oslo Dog Show: 

 • Foring
 • Adferd/mentalitet
 • Hundeeier for første gang – hva nå?
 • For de som skal kjøpe hund for første gang – Hva slags hund velger jeg? 
 • Sette valper på hunden
 • Utstilling
 • Mentaltesting
 • Barmarkskjøring
 • Hundeloven/kompetansekrav
 • Førstehjelp/ skadeforebygging
 • Hverdagsstell

Hund og eier trener på kreativ lydighet
Det blir masse show for alle som er glad i hund på Oslo Dog Show. Bilde fra tidligere messe.

Kreativ lydighet

Dette er imponerende og ikke minst gøy å se på. Hund og eier gjennomfører et kreativt selvkomponert lydighetsprogram med musikk. Dette showet er preget av samspillet mellom hund og eier, hvor de beveger seg i takt med musikken. Musikken skal også fortelle en tydelig historie eller ha et tydelig tema. 

Konkurranse: NM i juniorhandling

Alle er velkommen til å se NM. Det er Norsk Kennel Klub som inviterer til norgesmesterskap (NM) juniorhandling. Les mer på NKKs Facebook side >>

«I tillegg til Norsk Kennel Klub, har vi med oss Oslo hundeskole, begge vil tilrettelegge for mange nyttige og morsomme aktiviteter. Og ikke minst, du kan ta med deg din egen hund, og la den sosialisere med andre firbente venner! Men husk at den må være over 4 måneder og vaksinert”

– Per Anders Iversen, prosjektleder Oslo Dog Show
Familie-med-hunden-på-tur

Hund er helse 

Forskning viser at hund er ensbetydende med bedre helse, bortsett fra de som er allergiske. Dels fordi vi må bevege oss mer, men også fordi hunden har spisskompetanse på å lese eier. Hunden ser med et blikk om du er glad, redd, sint eller lei deg. De gleder seg til å se deg og trøster deg om du er lei deg.  

Derfor bør du ta med hunden på Oslo Dog Show

Dette er plassen for sosialisering og trening av din hund, og har du en generelt glad, sosial og frisk hund så er Oslo Dog Show en fantastisk møteplass. På stedet vil det også være en egen hundekafe om hunden din trenger en avslappende atmosfære.

Hunden din må være over fire måneder og være vaksinert mot valpesyke/parvovirusinfeksjon. Det blir foretatt stikkontroll ved inngangen, så ta med vaksinekortet. 

Blir din hund stresset i folkemengder eller sammen med andre hunder?
Da bør du nok avveie om dette er rette plassen. Det er enkelte hunder som blir stresset på en slik møteplass.

Vi anbefaler deg å ta med hundepose om uhellet skulle være ute! 

Her kan du kjøpe billett til Oslo Dog Show 20. -22. september 2024. PS: Hunder og barn har gratis inngang.

Møt pelskledde venner i alle størrelser, se de forskjellige rasene, lær av eksperter og opplev hundeshow. Kom til Oslo Dog Show og bli med på moroa, eller bli en utstiller:  

Ønsker du å bli utstiller?

Sammen kan vi sette nye mål for din virksomhet.

Kristoffer salgssjef Oslo Dog Show

Kristoffer Johnsen

Salgssjef for Oslo Dog Show

Kristoffer har lang erfaring med salg og ønsker å hjelpe din bedrift til bedre resultater. Han kjenner bransjen godt og mottar gjerne en henvendelse fra deg.